DECLARAŢIA DE CONFIDENŢIALITATE

INTRODUCERE

Aici la LivePartners, abordarea noastră în privința clienților noștri și a confidențialității lor este o abordare a transparenței totale, care începe cu o Politică de Confidențialitate pe înțelesul tuturor. Dorim ca și clienții noștri să poată înțelege pe deplin modul în care informațiile lor personale sunt colectate, utilizate și stocate, fără să se împotmolească în termeni tehnici și greoi.
Dacă ești un client nou, sau dacă nu ai mai consultat Termenii și Condițiile site-ului nostru demult, e important să citești această Politică de Confidențialitate și să te asiguri că ai înțeles tot conținutul său. Atât timp cât ai un cont LivePartners, este important să controlezi aceste actualizări pentru a fi informat(ă) despre posibile modificări. De fiecare dată când actualizăm aceste informații, noi te vom notifica.
Prin acceptarea acestei Politici de Confidențialitate, confirmi că ai citit și înțeles modul în care LivePartners utilizează datele tale personale, conform celor stabilite aici.

CINE SUNTEM

Orice referință la „LivePartners”, „noi”, „nouă”, „ne” sau „nostru/noastră” în această Politică de Confidențialitate se referă la Global Interactive Marketing On-line Limited, 1 Boundary Row, London, SE1 8HP, United Kingdom.
LivePartners, în calitate de operator de date, determină modul și scopul pentru care informațiile tale sunt procesate.

DETALII DE CONTACT

Pentru răspunsuri la întrebări legate de informațiile tale personale și modul în care le utilizăm, poți contacta la [email protected].
Poți găsi informații utile despre cum îți poți exercita drepturile în secțiunea „Drepturile tale în legătură cu datele tale personale” mai jos.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Informațiile personale („datele personale”) pe care le colectăm includ:
● Informațiile pe care le furnizezi în timpul înregistrării unui cont pentru oricare dintre produsele sau serviciile („Serviciile”) noastre și orice altă informație adițională pe care o transmiți prin utilizarea Serviciilor noastre, de exemplu, pe orice forum, chat, secțiune decomentarii sau ca răspuns la concursuri, teste și chestionare.
● Interacțiunile tale cu echipa noastră de asistență sau managerii de cont (de exemplu e-mailuri).
● Detaliile tranzacțiilor pe care le efectuezi, cum ar fi plățile, retragerile, pariurile și mizele.
● Detaliile participărilor tale la sondajele noastre, la promoții și comunicațiile tale prin intermediul Serviciilor noastre, inclusiv cele de pe rețelele de socializare.
● Date de pe dispozitivul pe care îl utilizezi pentru a accesa și utiliza Serviciile noastre. De exemplu, informații despre rețeaua de telefonie mobilă, datele despre localizare, adresa IP, tipul de browser, modelul hardware, sistemul de operare și versiunea, software-ul și codul unic de identificare al dispozitivului.
● Răspunsurile tale la campanii de marketing.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM ATUNCI CÂND UTILIZAȚI SERVERUL NOSTRU DE PUBLICITATE

● Referrer – referrer browser – adresa paginii web (de ex. URL-ul)
● Data și ora afișărilor și clicurilor
● Zonă banner/cod în care a fost efectuat clicul
● Banner atașat zonei banner
● Site-ul afiliat căruia îi aparține zona banner
● ID Produs al bannerului
● Limbă – cod ISO limbă, limba din browser
● Țară – cod ISO al țării vizitatorului
● Calcul – număr de afișări și clicuri efectuate
● Câmp Personalizat
● Informații legate de locația ta - Locația adresei IP

CUM UTILIZĂM DATELE TALE

Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza, menține, proteja și îmbunătăți Serviciile noastre, pentru a dezvolta noi servicii și pentru a proteja LivePartners și utilizatorii săi. De asemenea, folosim aceste informații pentru a îți oferi un conținut personalizat, precum trimiterea de oferte promoționale mai relevante.
Utilizăm datele tale pentru:
● A configura, valida și gestiona contul tău.
● A îmbunătăți serviciul de Relații Clienți și pentru training.
● A verifica identitatea ta.
● A procesa informațiile de plată.
● A comunica informații despre cont și servicii.
● A ne asigura că utilizezi versiunea site-ului LivePartners corespunzătoare locației tale.
● A îmbunătății experiența ta pe site, oferind produse și servicii relevante intereselor tale. Acest lucru este necesar în scopul urmăririi intereselor noastre legitime, pentru a furniza sau prezenta conținut relevant clienților noștri.
● Promovări de marketing și evenimente (cu excepția cazului în care decizi să îți retragi acordul, lucru pe care îl poți face din contul tău. Permite până la 48 de ore pentru ca orice modificare pe care o faci la preferințele tale legate de marketing să fie complet procesată).
● A evalua și gestiona orice risc pentru afacerea noastră.
● A cerceta și diagnostica problemele interne ale sistemului, a dezvolta și îmbunătăți site-urile web și caracteristicile acestora.
● Susține obligațiile legate de licență și obligațiile legale, cum ar fi jocul responsabil, combaterea spălării banilor, verificarea vârstei, prevenirea fraudei și asigurarea integrității evenimentelor sportive.
● Alte scopuri: Ne poate fi necesar să folosim și să păstrăm informațiile personale pentru prevenirea pierderilor și pentru a ne proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea noastră sau a altor persoane în conformitate cu interesele noastre legitime.
Te rugăm să reții că, dacă ne dai în prealabil acordul tău scris și / sau nu renunți la comunicările de marketing, vom procesa datele tale personale în scopuri de marketing cum considerăm necesar în interesul nostru legitim pentru a promova produsele și serviciile noastre.

DREPTURILE TALE PRIVIND DATELE TALE PERSONALE

Te vom sfătui, în cazul în care alegi să îți exerciți oricare dintre drepturile tale în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor, inclusiv în cazul:
Retragerii consimțământul acordat anterior, acesta nu va invalida nimic aprobat anterior.
● Depunerii unei plângeri la orice Autoritate de Supraveghere.
● Accesului la datele tale personale pe care le deținem și procesăm.
● Corecției oricăror date personale inexacte, sau care nu mai sunt de actualitate.
● Ștergerii oricăror date personale pe care le procesăm, atunci când nu există motive convingătoare pentru a continua procesarea acestora.
● Restricționării prelucrării datelor tale personale în anumite circumstanțe.
● Dreptului la portabilitatea datelor, care îți permite să ne ceri să îți furnizăm ție sau altei companii desemnată de tine, o parte din datele personale.
● Posibilității de a obiecta cu privire la procesarea datelor atunci când noi facem acest lucru în interesele noastre legitime, deși putem continua să procesăm datele tale atunci când există motive legitime convingătoare sau legate de orice solicitare legală.
● Dreptului de a nu face obiectul unei decizii luate în întregime printr-un proces automatizat.

INFORMAȚII DE LA TERȚI

De asemenea, putem colecta informații despre tine de la terțe părți, cum ar fi de la partenerii noștri, de la furnizorii de servicii și site-urile disponibile public, pentru a ne conforma obligațiilor legale și de reglementare. Acest lucru păstrează datele actualizate și exacte, îți oferă produse și servicii relevante pentru interesele tale și îmbunătățește experiența ta cu serviciile noastre.

CU CINE PARTAJĂM INFORMAȚIILE TALE

Putem, de asemenea, să partajăm informațiile tale personale cu următoarele organizații, pentru a respecta obligațiile noastre legale și de reglementare:
● Agenții de aplicare a legii, autoritățile de reglementare și alte autorități.
● Agenții de informații privind creditele.
● Agenții de prevenire a fraudei.
● Agenții de verificare a identității.
● Organisme de conducere din sport.
● Organizații care te prezintă pe tine, nouă.
● Părți terțe cu care ne ceri (sau ne permiți) sa îți partajăm datele.

PERIOADA DE STOCARE

Te asigurăm că datele tale personale sunt protejate și utilizate doar în scopuri rezonabile.
Stocăm datele tale atât timp cât ne ești client.
Dacă încetezi să ne mai fii client, iți vom păstra datele pentru durata minimă necesară pentru a îndeplini scopurile stabilite în această politică și pentru a îndeplini orice obligații legale sau de reglementare relevante.
Pentru jurisdicțiile nereglementate, unde nu suntem supuși cerințelor legale sau de reglementare și nu avem niciun motiv de gestionare a riscului pentru păstrarea informațiilor tale pentru o perioadă mai lungă de timp, informațiile tale nu vor fi păstrate mai mult de 7 ani după închiderea contului. Reține că, în anumite circumstanțe, ni se poate solicita să păstrăm informațiile pe o perioadă nedeterminată (de exemplu, în cadrul procedurilor noastre privind jocurile de noroc responsabile și auto-excludere). Vom lua toate măsurile necesare pentru a menține confidențialitatea informațiilor pe întreaga perioadă de stocare.

SECURITATE

Înțelegem că securitatea online și protecția datelor reprezintă o zonă de importanță vitală pentru toți clienții noștri, deci este important pentru noi să avem încredere în securitatea datelor personale înainte ca un utilizator să înregistreze un cont. Suntem implicați activ în utilizarea de măsuri de securitate pentru a proteja informațiile de la accesul persoanelor neautorizate și a preveni prelucrarea, dezvăluirea, distrugerea, pierderea, modificarea și deteriorarea accidentală sau ilegală. Soluțiile noastre tehnologice de securitate sunt foarte avansate și sunt administrate de un framework matur.
Abordarea noastră este axată pe prevenirea riscurilor. Pentru a ne ajuta în această privință, adoptăm proceduri și tehnologii robuste pentru a reduce impactul potențialelor incidente. Deoarece securitatea unei părți a comunicațiilor de pe internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea completă a informațiilor pe care le divulgi utilizând conexiunea la internet. Accepți implicațiile privind securitatea pe Internet prin utilizarea internetului, iar Grupul NetBet nu va accepta nicio răspundere pentru orice pierdere directă, consecventă, incidentală, indirectă, punitivă sau daune rezultate din astfel de evenimente.
Modificări ale Politicii noastre de Confidențialitate
Este posibil să actualizăm această Politică de Confidențialitate, de aceea, te invităm să o consulți periodic. Dacă se vor face modificări semnificative acestei politici de confidențialitate, vom face eforturi rezonabile pentru a te informa în prealabil prin e-mail, prin notificări pe site-ul nostru sau pe alte canale de comunicare. Îți vom comunica în prealabil schimbările, acordând un timp adecvat pentru a lua în considerare și a înțelege modificările înainte de a intra în vigoare.
Nu vom impune modificări semnificative la Politica de Confidențialitate, fără consimțământul tău explicit. Dacă nu accepți modificările aduse Politicii de Confidențialitate sau nu accepți modificările în timp, este posibil să nu putem continua să îți furnizăm o parte sau toate produsele și serviciile noastre.

POLITICA ÎN PRIVINȚA COOKIE-URILOR

LivePartners are dreptul să utilizeze cookie-uri pentru îmbunătățirea serviciile sale.
Cookie-urile pot fi folosite ca mijloc de colectare a informațiilor de la un server web pentru scopurile de mai sus, în urma utilizării de către client a site-ului. Dacă te înregistrezi pe LivePartners sau continui să utilizezi site-ul, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.
Informațiile sunt conținute de cookie-urile transferate pe hard disk-ul computerului tău. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim site-ul și să oferim un serviciu personalizat și de calitate. Unele cookie-uri folosite sunt esențiale pentru ca site-ul să funcționeze.
Dacă vrei să ștergi toate cookie-urile deja stocate pe computerul tău sau să oprești cookie-urile care țin evidența tiparelor tale de navigare pe site, poți face acest lucru ștergând cookie-urile existente și / sau modificând setările de confidențialitate ale browser-ului pentru a bloca cookie-urile (această procedură diferă în funcție de browser-ul pe care îl utilizezi).
Dacă vrei să afli mai multe informații despre cum să faci acest lucru, te rugăm să vizitezi site-ul www.allaboutcookies.org. Reține că ștergerea modulelor cookie sau dezactivarea cookie-urilor viitoare înseamnă că este posibil să nu poți accesa anumite zone sau funcții ale site-ului
Reține că informații adiționale privind cookie-urile se regăsesc și în Termenii și Condițiile site-ului.

Politica de Confidențialitate și de Cookie-uri a fost actualizată ultima dată pe 6 Aprilie 2021

Detalii de contact

LIVEPARTNERS

1 Boundary Row
London, SE1 8HP
United Kingdom

Informaţii despre conturi:

[email protected]

[email protected]