Declaraţia de Confidenţialitate

Invităm utilizatorii să citească politica de confidenţialitate cu mare atenţie. Informaţiile de mai jos sunt legate de protejarea datelor furnizate de utilizatori către Live Partners. Aceste informaţii se referă strict la Live Partners şi la site-urile partenere.

 

O dată cu înregistrarea contului Live Partners, solicităm utilizatorilor să ne furnizeze anumite informaţii, în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite, pentru identificarea acestora, pentru efectuarea plăţilor şi a cererilor de retragere şi pentru a putea beneficia de ofertele rezervate afiliaţilor noştri. Live Partners va folosi aceste informaţii cu mare atenţie. Adresele de e-mail ale utilizatorilor vor putea fi folosite în scopuri informative şi comerciale.

 

La cererea utilizatorilor, Live Partners are dreptul de a le comunica ofertele şi promoţiile partenerilor. Chair şi în acest caz, datele utilizatorilor rămân confidenţiale.

 

Totuşi, utilizatorii au dreptul de a îşi modifica datele personale, şi pot obiecta procesării datelor dacă aceste cereri se dovedesc a fi fondate. Dacă utilizatorii decid ulterior că nu mai doresc să primească e-mailurile noastre, vor putea contacta serviciul de Asistenţă Clienţi folosind formularul disponibil la secţiunea Contact page.

 

Live Partners îşi rezervă dreptul de a folosi cookies în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite. Pentru detalii suplimentare cu privire la cookies, vă rugăm să citiţi secţiunea Condiţii Generale de utilizare.

 

Pentru garantarea confidenţialităţii datelor jucătorilor, Live Partners foloseşte metode şi reţele de înaltă performanţă pentru criptarea datelor. Datele financiare ale utilizatorilor beneficiază de cele mai performante tehnologii pentru conectarea la serverele noastre ce au cel înalt grad de securizare. Pentru orice întrebare cu privire la securizarea datelor personale, serviciul nostru de Asistenţă Clienţi vă stă la dispoziţie 24/7, prin intermediul paginii noastre de from the Contact.

 

Informaţiile cu privire la conturile afiliaţilor sunt strict confidenţiale. Live Partners se obligă să protejeze şi să păstreze confidenţialitatea acestora, exceptând situaţia în care aceste date sunt solicitate de către organizaţii reglementate sau de autorităţile guvernamentale.

Detalii de contact

LIVE PARTNERS

483 Green Lanes
London, N13 4BS
Fax: + 44 20 7681 3715
Tél: +44 20 3150 1581

Informaţii despre conturi:

support@livepartners.com

afiliados@livepartners.com

Plăţi şi taxe:

finance@livepartners.com

financiero@livepartners.com