NetBet confirmă un câștig de $4.050.431.74 la slotul 'Gold Rally'

Vrem să împărtășim cu dumneavoastră ultimele noutăți primite din partea unuia dintre cei mai importanți parteneri ai noștri, NetBet. Site-ul a anunțat recent că unul din jucătorii lor de cazino a câștigat incredibila sumă de $4.050.431.74.

Tokoshi, norocosul jucător de pe NetBet - acum multimilionar – a descoperit comoara la popularul slot „Gold Rally”, după ce a plasat o miză de doar $16!

Vorbim despre cel mai mare jackpot acordat unui jucător NetBet din 2013 încoace și de al doilea cel mai mare jackpot acordat vreodată în istoria gaming-ului. Alexandre Mangaud, Marketing Manager la NetBet a fost entuziasmat de această știre, după cum reiese chiar din declarațiile lui: „Să câștigi peste $4.000.000 cu o miză mică de $16 este cu adevărat un fapt incredibil așa că suntem încântați să acordăm un asemenea jackpot jucătorilor noștri”.

 
GOLD RALLY

 

2015 s-a dovedit un an benefic și încununat de succes pentru prietenii noștri de la Cazino NetBet, care dețin în prezent licențe în România, Malta și în Regatul Unit și se dezvoltă rapid. De parcă nu ar fi avut suficiente realizări deja, NetBet se mai laudă cu adăugarea cluburilor Bromwich Albion și Watford (printre alte cluburi de top din Europa) pe lista partenerilor sponzorizați.

Impresionantul câștig înregistrat de Tokoshi a adus un final absolut perfect pentru un an fantastic de NetBet. 

Detalii de contact

LIVEPARTNERS

1 Boundary Row
London, SE1 8HP
United Kingdom

Informaţii despre conturi:

[email protected]

[email protected]