Plateforme d'affiliation
Universul NetBet garantează o experiență de neuitat oricărui jucător care intră în comunitatea celui mai mare cazino online din România - aici distracția este la ea acasă!

Ne place să ne surprindem atât noii membri, cât și pe cei existenți. De aceea, oferim bonusuri fără depunere, un mega pachet de bun venit și răsfățăm constant jucătorii cu promoții atractive, oferte zilnice și recompense de loialitate.

Catalogul de jocuri include peste 3500 de sloturi, de la peste 40 de furnizori de top din industrie, jocuri de cărți, de masă, cu dealeri live și, chiar și table online pe bani reali.

Sloturi cu jackpoturi progresive, sloturi cu speciale, sloturi Megaways, sloturi noi și jocuri ca la aparate – toate sunt pe NetBet!

Satisfacția jucătorilor este pe primul loc, iar platforma NetBet asigură securitatea datelor și a tranzacțiilor, un serviciu de asistență dedicat și o mare varietate de metode de plată.

De la carduri și viramente bancare, la portofele electronice, ca Skrill și NETELLER, carduri preplătite ca paysafecard și servicii de plată cu locații fizice, ca Smith & Smith și TopPay – jucătorii noștri depun și retrag, rapid și sigur, în orice moment!

NetBet Sport oferă jucătorilor o gamă largă de pariuri și pariuri Live, opțiuni inedite de pariere, cash out, statistici, streaming-uri de evenimente live și rezultate, optimizate atât pe desktop cât și pe mobil, pentru a paria de oriunde și în orice moment, rapid și în siguranță.

Oricare ar fi sportul care te pasionează când vine vorba de pariuri sportive online – NetBet are câte ceva pentru fiecare!

Fiecare site de pariuri sportive online are promoții, dar ofertele NetBet sunt imbatabile. Aici, jucătorii se pot bucura de cote speciale la cele mai importante evenimente sportive, pariuri gratuite, acumulator la pariurile combi și de multe alte bonusuri și oferte.

NetBet este primul site din România care a primit o licență permanentă de funcționare din partea ONJN și utilizează cele mai noi tehnologii de criptare, pentru ca datele jucătorilor și sumele să fie tranzacționate fără niciun fel de risc.

De la carduri și viramente bancare, la portofele electronice, ca Skrill și NETELLER, carduri preplătite ca paysafecard și servicii de plată cu locații fizice, ca Smith & Smith și TopPay – jucătorii noștri depun și retrag mereu rapid și sigur!

Netbet Poker este primul site de poker aprobat de ONJN România, care vă permite să jucați cu un bonus gratuit de €20.

În plus jucătorii își pot tripla balanța cu un bonus de 200% de până la €1500.

Netbet Poker are la bază rețeaua Ipoker și este proiectat de Playtech, având o interfață plăcută, clară și eficientă.

Jucătorii au mai multe variante la dispoziție pentru a depune: carduri bancare Visa, Mastercard, Entropay, carduri virtuale, virament bancar, tichete preplătite ca și Paysafecard dar și metode de portofele virtuale cum ar fi Skrill, Skrill 1-Tap și Neteller.
Card (Visa/Mastercard) Skrill Neteller Paysafecard Wire Transfer Smith & Smith TopPay Apple Pay OKTO Abonv AirCrash